Om oss

Deterministic Control - since 1994

Historik

Deterministic Control bildades 1994 och har alltsedan starten varit ett flexibelt företag med en gemytlig och personlig anda. Vi prioriterar både att göra våra kunder nöjda och samtidigt ha kul på jobbet.

Vi är specialiserat på utveckling, genomförande, driftsättning och service inom industriell automation.
Vi levererar kvalificerade produkter och ingenjörslösningar inom styr- och reglerteknik vilka på ett kostnadseffektivt sätt stödjer våra kunders produktionsprocesser.

Våra värderingar

Deterministic Control är det lilla bolaget med den stora kostymen där medarbetaren är i fokus  – att ha kul och utvecklas på jobbet och som människa är självklart hos oss! Tillsammans ser vi till att våra kunder har en trygg och stabil partner i sina projekt.

Kunden i fokus!

På Deterministic Control vet vi att kundrelationen och kundens bästa är vårt levebröd. Vår målsättning är att i en kontinuerlig dialog med kunden på förväg identifiera behov av åtgärder och förändringar. Vi slutför alltid vårt uppdrag och vill att kunden ska vara nöjd.

Vi är ett team!

Ett utmärkande drag är att vi arbetar tillsammans och alltid i projektform. Vi tror på att bygga samhörighet kollegor emellan och hyr därför normalt inte ut resurskonsulter och det är till exempel viktigare att hjälpa kollegor än att ha en hög beläggningsgrad.

Vi har kul på jobbet!

På Deterministic har vi roligt, förvisso arbetar vi med det roligaste en ingenjör kan tänka sig; Vi finner lösningar för automation och IT inom industri och infrastruktur. Hos oss strävar vi efter att alla medarbetare ska må bra – på jobbet, som utanför jobbet. Det är därför vi vill ge våra medarbetare bästa förutsättningar för att lyckas – både i karriären som privat!

Vad betyder deterministic?

Ett deterministiskt system är ett system där ingen slumpmässighet är involverad i utvecklingen av framtida tillstånd i systemet.

Ett deterministiskt system är en konceptuell modell av den filosofiska doktrinen om determinism, applicerad på ett system för att förstå allt som har hänt och kommer att inträffa i systemet, baserat på de fysiska resultaten av orsakssamband. I ett deterministiskt system producerar varje handling eller orsak en reaktion eller effekt, och varje reaktion blir i sin tur orsaken till efterföljande reaktioner.

Våra värderingar

Deterministic Control är det lilla stora bolaget där medarbetaren är i fokus – att ha kul och utvecklas är självklart hos oss! Tillsammans ser vi till att våra kunder har en trygg och stabil partner i sina projekt.

Kunden i fokus

På Deterministic Control vet vi att kundrelationen och kundens bästa är vårt levebröd. Vår målsättning är att i en kontinuerlig dialog med kunden på förväg identifiera behov av åtgärder och förändringar. Vi slutför alltid vårt uppdrag och vill att kunden ska vara nöjd.

Vi har kul på jobbet

På Deterministic har vi roligt, förvisso arbetar vi med det roligaste en ingenjör kan tänka sig; Vi finner lösningar för automation och IT inom industri och infrastruktur. Hos oss strävar vi efter att alla medarbetare ska må bra, på jobbet som utanför jobbet. Det är därför vi vill ge våra medarbetare bästa förutsättningar för att lyckas – både i karriären som privat!

Vi är ett team

Ett utmärkande drag är att vi arbetar tillsammans och alltid i projektform. Vi tror på att bygga samhörighet kollegor emellan och hyr därför normalt inte ut resurskonsulter.

Work-life balance

meet our amazing team

The Faces Behind our Success

We Couldn’t Do It Without Them

Timothy Powell

Creative Director

Jennie Ryan

Art Director

Rod Mikey

SEO Specialist

Susan Poore

Digital Consultant

Lisa R. Boone

PPC Ninja

Kiara Foster

Head of Content

Edward Smith

Strategy Dreamer

Jennie Stone

Social Media

Nichole Reed

Senior Designer

Låter det intressant?

Tveka inte att kontakta oss för mer info!

Kontakta oss för mer info!