Rekrytering

Kom och häng med oss på vår resa!

Vi växer så det knakar och letar ständigt efter nya medarbetare!

Vad söker vi?

På Deterministic uppskattar vi både erfarenheten hos veteranen och de fräscha idéerna hos den som just påbörjat sin karriär. För oss är den enskilda individens utveckling nyckeln till framgång och det betyder inte att alla ska gå i samma riktning.

Vad erbjduer vi?

Vi kan erbjuda ett mycket stimulerande och omväxlande arbete på det lilla företaget som ändå ofta arbetar med stora och spännande projekt. Hos oss får du stort medbestämmande och ges möjligheten att utvecklas efter dina drivkrafter och ambitioner. Ålder, kön eller ursprung spelar ingen roll – men vi vill att du delar våra värderingar när det gäller prestigelöshet och strävan efter att alltid vara en hjälpsam och god arbetskamrat. Vi är generösa med vår tid och erfarenhet.

Som anställd hos oss får du bland annat

Eget arbetsrum

Möjlighet till delägarskap

Möjlighet till distansarbete

Kollektivavtal

Ersättning för resor och övertid

Tjänstepension

Föräldralön

Livförsäkring

Arbetsskadeförsäkring

Generöst friskvårdsbidrag

Privat sjukvårdsförsäkring

Mobil inklusive abonnemang

Flexibla arbetstider

Generös möjlighet till kompetensutveckling

Fri frukt på kontoret

Lediga tjänster

Automationsingenjör & Projektledare inom industri och kraftproduktion

"En riktigt svårslagen och spännande möjlighet för dig som vill fortsätta att utvecklas tekniskt inom industriell automation och programmering samtidigt som du vill kunna skaffa dig en bredare erfarenhet som projektledare – driva med ett helhetsansvar, från ”Ax till limpa”."

 

Om tjänsten
Vi erbjuder dig en spännande roll som Automationsingenjör där du är involverad i alla steg från förfrågan till design, upphandling och utförande, till driftsättning och systemtest hos kund. Våra uppdrag har stor bredd och kan innebära allt från ett helhetsåtagande (funktionsentreprenad) till att vi står för en mindre leverans inom ramen för ett större projekt. För våra kunder betyder det att du ofta är både projektledare och utförare. Du kommer att arbeta med systemering och PLC-programmering inklusive HMI/SCADA samt integrationer och övergripande styrningar mot DCS-system. I rollen som projektledare ingår även inköp av material samt slutdokumentation och utbildning i samband med överlämning till kund. Vi arbetar gärna tillsammans i interna kundteam, där vi kan bidra inom våra olika specialområden. Som projektledare samordnar du även arbetet med externa samarbets¬partner/UE inom t ex elkonstruktion. Naturligtvis ansvarar och styr du dina projekt (tidplan och budget).
Du kommer till ett team med djup teknisk kompetens och ett stort engagemang. Vi ser flexibelt på din bostadsort och rollen kommer att medföra arbetsresor i samband med dina projekt. Vårt kontor finns i Malmö och du rapporterar direkt till vår VD.

Din profil
Du har troligen en utbildningsbakgrund motsvarande civilingenjör alternativt högskoleingenjör med inriktning mot El/Automation. Det är naturligtvis viktigt att du har erfarenhet av automationsprojekt inom energiproduktion/kraftvärmeverk och/eller liknande produktions- eller processindustri, men det är inte nödvändigt att du redan tagit steget och blivit en rutinerad projektledare. Du har ett genuint teknikintresse och vill fortsätta att utvecklas inom automation och programmering (PLC/SCADA/DCS) men känner att det är dags för dig att även få axla ett helhetsansvar för dina projekt. Vi förutsätter att du har mycket god datorvana samt körkort och att du behärskar svenska och engelska, i tal och skrift.
Som person är du öppen, tydlig, kommunikativ och engagerande. Du är analytisk, arbetar strukturerat och har ett planerande förhållningssätt. Du är självgående, lugn och stabil till din natur, ser helheten och fokuserar på det som för arbetet framåt.

Vill du skapa framtidens hållbara samhälle tillsammans med oss?
Vill du veta mer, kontakta gärna Björn Larsson, 072-572 36 70, eller ansök på Nexer

Vi söker alltid efter duktiga medarbetare - lämna en spontanansökan!

Kontakta oss för mer info!