Vad vi gör

Deterministic Control AB - because we are!

Deterministic Control AB
- because we are!

Ett utförandeförtag inom automation och styrsystem

Deterministic Control är experter inom industriell automation. Vi erbjuder skräddarsydda ingenjörslösningar inom styr- och reglerteknik som är kostnadseffektiva och stödjer våra kunders produktionsprocesser. Vi har lång erfarenhet, djup expertis och är oberoende av produktleverantörer. Vi jobbar med alla typer av kunder allt från kraftbolag till industrier.

Dessa tjänster tillhandahåller vi:

Programmering

Vi utför programmering av i stort sett alla styrsystem på marknaden. Vi är leverantörsoberoende, vilket har gett oss en bredd i kunnande och erfarenhet.

HMI/SCADA och DCS

Optimera din industriella processkontroll med vår skräddarsydda programmering! Vi ger dig fullständig övervakning och styrning för ökad effektivitet och säkerhet av just din verksamhet, Vi har lång erfarenhet av att förädla relevant data till användbar information i kontrollrum och ser till att det presenteras på ett användarvänligt sätt.

Driftsättning

För oss är driftsättning inte bara en teknisk process; det är en möjlighet att optimera och förbättra systemet för kunden. Med vårt tekniska kunnande gör vi din driftsättning till ett lyckat avslut på projektet och lägger grunden för långsiktig stabilitet. Fortsatt service och underhåll under hela systemets livstid är något vi gärna åtar oss.

Hårdvara och elkonstruktion

Som leverantörsoberoende har vi byggt upp en djup förståelse för olika tillverkares produkter. Detta möjliggör en noggrann anpassning av allt från PLC till automatikskåp efter ditt projekts tekniska krav och behov. Med vår tekniska expertis kan du vara säker på att varje komponent är noggrant utvald för att maximera prestanda och långsiktig pålitlighet.

reminder

Larmsanering

Med vår omfattande expertis kan vi identifiera, åtgärda och förebygga larmrelaterade händelser. Allt för att säkerställa en miljö där relevanta larm får fokus och inte försvinner i mängden. Operatörer får mer tid över till annat och din anläggnings effektivitet och tillförlitlighet ökar.

Projektering och projektledning

Projektledning är nyckeln till en smidig och framgångsrik väg från idé till driftsättning. Med lång erfarenhet i bagaget håller vi tryggt i alla trådarna och ser till att allt flyter sömlöst. Enkelhet, kommunikation och effektivitet i varje steg. Vi kan hantera allt från enklare uppgifter upp till specialsydda lösningar - nationellt som internationellt.

Leverantörer och produkter vi arbetar med

800xA
Advant
DOX10

S7
S5
Step 7
TIA Portal
WinCC

Experion
HC900
PlantScape

iFix

Studio 5000
Logix Designer

iX Developer

Citect SCADA
AVEVA plant SCADA

Zenon SCADA

Widequick

CoDeSys

Vi arbetar i ett kretslopp:

UTFÖRANDET

Projektledaren styr upp mål, regler, roller och kommunikation. Specifikationen styr upp utrustningsval, systemering, programmering, tester och idrifttagning. Vid överlämningen avrapporteras och sammanfattas projektet med synpunkter, avvikelser och framgångsfaktorer.

KUNDEN

I en kontinuerlig dialog och uppföljning av tidigare utförda projekt diskuteras nya förutsättningar, vilket leder till nya initiativ och uppslag som åter analyseras.

Analysen

Åtgärdsförslag med teknisk lösning, tid och kostnader värderas och viktas. Specifikationen som identifierar gränssnitt med ansvarsfördelning och leveransomfattning blir det officiella dokumentet mellan Deterministic och kunden.

Rise to the top

Increase Sales

Lorem ipsum dolor sit amet, cons ctetur adiop iscing elit, sed do eiusmod tempor incid didunt ult labore et dolore magna aliqua ryuti dfyo jfko desr.

count on us

The ROI Experts

Lorem ipsum dolor sit amet, cons ctetur adiop iscing elit, sed do eiusmod tempor incid didunt ult labore et dolore magna aliqua ryuti dfyo jfko desr.

try, try again

Best Practices

Lorem ipsum dolor sit amet, cons ctetur adiop iscing elit, sed do eiusmod tempor incid didunt ult labore et dolore magna aliqua ryuti dfyo jfko desr.

Vi strävar alltid efter nöjda kunder

Så, låt oss vara nöjda tillsammans!

Kontakta oss för mer info!